Concert pascal
MOPAN Suceava

Compania „Holzindustrie Schweighofer” anunță că, în anul academic 2017-2018, va acorda 24 de burse lunare studenților cu rezultate remarcabile în domeniul silviculturii și ingineriei lemnului. Fiecare bursă are o valoare totală de 8.000 de lei pentru întregul an universitar. De bursele „Holzindustrie Schweighofer” vor beneficia cîte 6 studenți de la Facultatea de Silvicultură din Universitatea ,,Ștefan cel Mare” din Suceava, Facultatea de Ingineria Lemnului din Universitatea ,,Transilvania” din Brașov, Facultatea de Silvicultură și Exploatări Forestiere din Universitatea ,,Transilvania” din Brașov și de la Facultatea de Horticultură, Secția Silvicultură din Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca. Câștigătorii vor fi desemnați de către reprezentanții facultăților în urma unor concursuri care vor cuprinde probe teoretice și practice.

,,Viitorii profesioniști în industria lemnului au nevoie de sprijin pentru dezvoltarea aptitudinilor pentru cercetare și inovare dar și de recunoaștere a cunoștințelor acumulate. Programul  de burse, derulat de compania noastră până acum, a arătat rezultate remarcabile. Unii dintre foștii bursieri Schweighofer au continuat cariera în domeniul cercetării iar alții sunt deja angajați la companii de renume.
Tocmai de aceea, Holzindustrie Schweighofer a extins  programul de burse pentru studenți. Dacă până acum am fost alături de studenții din Suceava și Brașov, anul acesta vom acorda burse și studenților de la  Facultatea de Horticultură, Secția Silvicultură din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca. Pentru că astăzi este Ziua Mondială a Educației dorim să felicităm profesorii  îndrumători ai foștilor dar și viitorilor bursieri Schweighofer și să le mulțumim pentru implicare și pentru tot ceea ce fac pentru educația noilor generații’’, a precizat Dan Bănacu, Director General Holzindustrie Schweighofer România.
Grupul Schweighofer își are rădăcinile într-o companie tradițională austriacă de familie cu peste 400 de ani de experiență în prelucrarea lemnului. În prezent, Grupul este activ în primul rând în industria prelucrării lemnului, dar și în gestionarea pădurilor, producția de bioenergie și imobiliare. Divizia industrială a grupului Schweighofer operează trei fabrici de cherestea și două fabrici de panouri din lemn masiv în România și o fabrică în Germania. Grupul are un rol important în industria europeană de prelucrare a lemnului, angajând în prezent aproximativ 3.500 de angajați. Holzindustrie Schweighofer exportă produse în peste 70 de țări din întreaga lume.

Holzindustrie Schweighofer va acorda burse lunare studenților cu rezultate remarcabile în domeniul silviculturii și ingineriei lemnului, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava