Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Șeful administrației județene, Gheorghe Flutur, a declarat astăzi că ediția de anul acesta a evenimentului Hora Bucovinei va avea loc în data de 14 mai. Gheorghe Flutur a spus că și această ediție va fi organizată în incinta fostei tabere Bucșoaia, din orașul Frasin. Flutur a amintit că prima ediție a Horei Bucovinei a avut loc în perioada primului său mandat de președinte al Consiliului Județean Suceava, el fiind inițiatorul acestui proiect. „Sperăm că vom avea o vreme bună pentru a organiza Hora Bucovinei pe 14 mai. La începutul lunii mai vom fi prezenți la Augsburg, în Germania, la evenimentul de aniversare a 20 de ani de la începerea parteneriatului dintre județul Suceava și regiunea Schwaben, motiv pentru care am decis ca Hora Bucovinei să aibă loc pe 14 mai”, a explicat șeful administrației județene.
Gheorghe Flutur a spus că ediția de anul acesta a Horei Bucovina se va desfășura după un concept nou. Astfel, el a precizat că își dorește ca „Hora Bucovinei” să nu mai fie pe scenă, ci în mijlocul spectatorilor. ”Nu dorim ca 30.000 de oameni să se uite la hora de pe scenă. Vrem să fie ceva interactiv, pentru că poate 10.000 din cei prezenți vor dori să danseze și să se prindă în horă”, a afirmat președintele CJ Suceava.
Prima ediție a „Horei Bucovinei” a avut loc în anul 2011, evenimentul fiind organizat pentru a promova la nivel național specificul și unicitatea obiceiurilor și tradițiilor pastorale din Bucovina.

Hora Bucovinei va fi organizată anul acesta pe 14 mai în tabăra de la Bucșoaia, 2.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava