Concert pascal
MOPAN Suceava

Horia Brenciu, în vârstă de 45 de ani, este un artist îndrăgit, cu o carieră muzicală în spate și cu experiență în televiziune, fiind unul dintre actualii jurați ai emisiunii „X-Factor” și antrenor în emisiunea „Vocea României”. Și-a menținut cariera timp de mai bine de 25 de ani și a știut întotdeauna cum să facă față provocărilor. Totuși, artistul a dezvăluit că drumul pe care și l-a ales în viață a fost puternic influențat de un eveniment ce la prima vedere nu pare a fi tocmai plăcut: picatul examenului de Bacalaureat, potrivit click.ro.

„Pe parcursul şcolii, în 12 ani, am avut doar două mici probleme. Prima a intervenit în clasa a IX-a, când am rămas corigent la ma­tematică. Am luat 2 la matematică, fiindcă n-am fost atent la oră, iar doamna profe­soară Banea mi-a zis: „N-o să treci! Nu-ţi dau încă o notă mare ca să faci 5.” Şi-i mulţumesc şi azi pentru asta, căci altfel nu m-aş fi îndrăgostit de matematică. Iar a doua problemă s-a petrecut la Bacalaureat, pe care nu l-am luat din prima: totul a fost perfect în ordine, atât doar că, la proba scrisă de la Română, m-am apucat să in­troduc în lucrare nişte chestii nelalocul lor, doar pentru că mi s-au părut interesante. Şi-am primit nota 4.”, a povestit Horia Brenciu, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/horia-brenciu-picat-bac-ul-prima-oara-iata-unde-fost-angajat-artistul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava