MOPAN Suceava

Pasionat de sportul cu balonul oval, maestrul Horia Vîrlan le-a făcut Stejarilor o surpriză. Aflaţi în cantonament la munte, rugbiştii au primit cu bucurie vizita judecătorului de la „Mama mea găteşte mai bine”, care le-a şi gătit sportivilor un prânz delicios, conform click.ro.

Horia Vîrlan s-a mai întâlnit cu Echipa Naţională de Rugby şi în iarnă, când a participat la un antrenament pe teren al jucătorilor, iar atunci le-a promis că data următoare când se vor vedea, le va şi găti, mai notează sursa citată.

Maestrul s-a ţinut de cuvânt şi a profitat de singura zi mai liberă a sportivilor din cantonamentul de la Cheile Grădiştei, pentru a le pregăti prânzul. Horia Vîrlan le-a oferit rugbiştilor o masă completă, cu un meniu ales cu grijă şi gândit special pentru sportivi, dar care să le facă şi plăcere. „Am ales să pregătesc un meniu pentru sportivi de performanţă, care depun foarte mult efort”, spune Horia Vîrlan. „Am făcut şi eu rugby în tinereţe, vreo patru ani de zile. Ştiu cam ce mănâncă sportivii”, a adăugat el.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/horia-virlan-trebuit-sa-gateasca-pentru-o-armata-de-oameni-cum-facut-fata

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava