Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliția Suceava a transmis că pe perioada minivacanței de Sf. Maria, având în vedere evenimentele sociale, cultural – artistice și religioase organizate, Poliția Municipiului Suceava a suplimentat numărul patrulelor de poliție, acționându-se cu efective sporite pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică.

Astfel, în noaptea de vineri spre sâmbătă, orele 01.30, polițiștii Secției Urbane Burdujeni, l-au depistat în cadrul activităților de patrulare pe un bărbat de 50 ani, din comuna Grămești, pe str. Calea Unirii din municipiul Suceava, mergând pe lângă o bicicletă. Fiind interceptat și legitimat de polițiști și ulterior întrebat cu privire la proveniența bicicletei, bărbatul a recunoscut faptul că a furat bicicleta de lângă un bloc de pe str. Mihai Viteazul din municipiul Suceava.

A fost identificat proprietarul bicicletei, un bărbat de 62 ani, care a recunoscut bicicleta sustrasă, relatând faptul că din lipsă de spațiu a lăsat bicicleta în fața blocului în care locuiește, fără a o asigura. Partea vatămate nu știa de furtul bicicletei și a mulțumit polițiștilor pentru operativitate.

Cercetările sunt continuate de către polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”furt calificat”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava