Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto45 poze în acest set

Hotelul Balada a fost redeschis în mod oficial la finalul săptămânii trecute. Odată cu acest eveniment a avut loc şi deschiderea restaurantului „a la carte” şi a Pub-ului Classic, care împreună cu sala de festivităţi deschisă în urmă cu doi ani, completează oferta Complexului Balada. La evenimentul organizat cu acest prilej a fost prezent noul proprietar al complexului Balada, omul de afaceri Ion Laslovici.

Acesta a ţinut să precizeze că lucrările de modernizare au durat doi ani de zile, însă odată cu redeschiderea hotelului şi a restaurantului, atât turiştii, cât şi sucevenii au în momentul de faţă la dispoziţie una dintre cele mai moderne unităţi de cazare din judeţul Suceava. Astfel, Ion Laslovici a ţinut sublinieze faptul că hotel Balada poate fi alegerea perfectă atât a oamenilor de afaceri care călătoresc în Suceava, dar şi a turiştilor ce îşi doresc să petreacă câteva zile de vacanta în centrul Bucovinei.

Aflat în centrul Sucevei, Hotelul Balada, clasificat cu patru stele, se întinde pe trei etaje complet renovate, şi este compus din 70 de camere tip Single, Double si Triple, cu dotări şi finisaje de o eleganţă aparte. De asemenea, restaurantul „a la carte”, cu 150 de locuri, clasificat tot la patru stele, serveşte mâncăruri traditionale şi internaţionale, cu diverse specialităţi din carne şi deserturi fine, însoţite de vinuri excelente şi servite de personal cu înaltă calificare. Trebuie subliniat faptul că în întreg restaurantul nu se fumează.

Pe lângă restaurantul de 4 stele, Hotel Balada vă invită să vă relaxaţi la Pub Classic, la o cafea sau la un pahar de bere, sau cu un cocktail deosebit, toate pregătite cu atenţie de către personalul propriu. Pub-ul din cadrul Complexului Balada are o capacitate de 60 – 80 de locuri.

Programul de servire al celor două locaţii, restaurant și Pub, este în fiecare zi, între orele 7.00 – 23.00.

În cadrul complexului se pot organiza şi conferinţe, cei interesaţi având la dispoziţie o sală cu 60 – 80 de locuri.

Ion Laslovici a arătat că parcarea generoasă pentru oaspeţi, accesul la Wi-Fi de mare viteză, micul dejun inclus în preţul de cazare, minibarul pus la dispoziţie în fiecare cameră, TV, dar mai ales poziţionarea complexului în zona istorică a Sucevei, în vecinătatea Mănăstirii Sf. Ioan cel Nou sau a Cetăţii de Scaun a Sucevei, aflate la doar cinci minute de mers de jos, reprezintă un tot unitar, un concept de eleganță și bun gust care poate răspunde oricăror exigențe venite din partea vizitatorilor.

„Serviciile oferite, ambianţa şi atmosfera hotelului, restaurantului şi nu în ultimul rând al pub-ului pot fi adaptate către nevoile oaspeţilor care ne trec pragul, şi nu numai. Cu toţii pot regăsi în cadrul Complexului Balada linişte şi confort, condiţii care îi vor face să se simtă cu adevărat oaspeţi, şi nu doar clienţi ai unui hotel. Din acest motive va invităm să ne călcați pragul și să vă bucurați de momentele frumoase pe care le puteți petrece în casa noastră, în inima Bucovinei, în centrul Sucevei”, a mai spus Ion Laslovici.

Hotel Balada – hotel de 4 stele în Suceava

Hotelul Balada din Suceava a fost redeschis, 8.5 out of 10 based on 6 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (6 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava