Concert pascal
MOPAN Suceava

Hotelul Best Western Bucovina şi-a lansat noul centru de relaxare si energizare ,,Vitality SPA’’, evenimentul fiind sarbatorit in cadrul unei receptii, la care vor participa personalitati locale, parteneri si bineinteles, clientii fideli ai hotelului.

 Dupa un amplu proces de renovare si modernizare, desfasurat pe parcursul a catorva luni, Vitality Spa se prezinta acum, ca cel mai nou si atragator centru de relaxare si energizare din zona.

 Pe langa  serviciile de care clientii hotelului Best Western Bucovina, se puteau bucura pana acum (sauna finlandeza, sauna umeda si jacuzzi ) au mai fost adaugate, un bazin cu apa sarata adusa de la salina Cacica, o camera in care a fost amenajata o salina de suprafata, cu sare de la Salina Praid , un cabinet pentru hidro-aroma terapie, doua cabinete in care se vor realiza, tratamente corporale si sedinte de masaj.

 Tratamentele corporale sunt integrate in ritualuri de SPA, pentru frumusete si sanatate, create special, pentru a imbina  exfolierile corporale cu impachetari cu namoluri catifelate si masaje relaxante.

Procedeele sunt realizate cu produse cosmetice exclusiviste, dedicate tratamentelor corporale  din centrele SPA. Produsele 100 % naturale si vegetale, marca ,,La Cremerie” si „Natural Bucovinean”, marca locala, vor desfata simturile clientilor.

Vitality Spa” propune tratamente corporale speciale, cum ar fi: pentru tonifiere si reechilibrare energetica „Golden Therapy”, cu metale pretioase, tratament anti age “In Vino Iuvenes”, cu must de struguri, tratament pentru relaxare si vitalizare, „Nature’s Vitality”, cu may chang si alte ritualuri menite sa readuca aromia trup-minte-suflet.

Ambientul nou, in care predomina culorile naturale , ce se combina cu  designul minimalist,  creeaza un décor perfect conceput, pentru revitalizare si relaxare.

 Centrul de relaxare este completat  de un spatiu de joaca pentru copii, interior conceput, astfel incat, clientii hotelului  (si nu numai ) sa se poata relaxa, in timp ce copiii lor, vor  petrece timpul jucandu-se.

 Prin aceasta investitie, Best Western Bucovina, devine unul dintre cele mai ofertante hoteluri de 4* din Bucovina, în ceea ce priveşte, diversitatea serviciilor oferite si a optiunilor de relaxare si divertisment.

Amplasarea ideala in apropierea partiilor de schi ,Soimul 1 si Soimul 2 din Gura Humorului si a parcului de agrement  Arinis, cat si apropierea  fata de manastirile Voronet si Humor, fac din Best Western Bucovina, destinatia ideala pentru o vacanta de relaxare  in orice anotimp.

Best Western Bucovina este singurul hotel de 4 stele din zona, care opereaza sub un brand international renumit. Hotelul dispune de 220 de locuri de cazare, distribuite in 130 de camere, doua restaurante, un salon de bancheting,5 sali de conferinta modern echipate si un elegant centru Vitality SPA.

Situat la 1,5 Km de hotel, Hanul Arinis, o investitie relativ noua, a devenit intr-un timp scurt, extrem de apreciat de clientii nostri, pentru atmosfera calda si traditionala, inspirata petrecerilor campenesti.

Hotelul Best Western Bucovina şi-a lansat noul centru de relaxare si energizare ,,Vitality SPA’’, 5.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (2 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava