Concert pascal
MOPAN Suceava

Având în vedere infracțiunile de furt comise în nopțile de 15/16.12.2020 și 16/17.12.2020, pe raza comunelor Coșna și Poiana Stampei (furturi de butelii de pe rastelurile unor societăți comerciale) la nivelul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei a fost org

nizată o acţiune la care au fost angrenaţi și lucrătorii Secţiei 15 Poliţie Rurală Vatra Dornei.
În jurul orei 22:00, un echipaj de poliție, a observat pe raza comunei Dorna Candrenilor un autovehicul suspect, care nu îşi justifica prezenţa şi despre care existau informaţii că a fost folosit la comiterea furturilor din nopțile precedente.

La un moment dat, autoturismul în cauză a oprit în fața unei locuințe de pe raza comunei Dorna Candrenilor, iar din interior au coborât două persoane de sex masculin, care au pătruns în curte și au încercat să sustragă o butelie dintr-un rastel metalic, moment în care au fost prinși în flagrant de către polițiști, fiind imobilizați și conduși la sediul poliției pentru audieri.

Cei doi autori au fost identificați ca fiind doi tineri de 20 și 23 de ani din com. Tiha Bârgăului și com. Josenii Bârgăului, județul Bistrița Năsăud.

De asemenea, s-a procedat la indisponibilizarea autovehiculului folosit și la percheziționarea acestuia, în interior fiind identificate mai multe bunuri susceptibile a proveni din fapte de furt dar și obiecte confecționate pentru spargerea sistemelor de siguranță.

Cu ocazia audierii celor doi suspecţi aceștia au recunoscut comiterea tuturor faptelor de pe raza de responsabilitate a județului Suceava, cât și a unor infracțiuni comise pe raza județului Bistrița Năsăud.
Față de cei doi suspecți a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
Cercetările continuă penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava