Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 31 mai orele 04:30, lucrătorii Secției 14 Poliție Rurală Vama au oprit pentru control autoutilitara condusă de către un bărbat din com. Moldoviţa care transporta material lemnos, mai precis cherestea răşinoase, pe ruta Moldoviţa-Vama.

Cu ocazia controlului documentelor şi a materialului lemnos prezent faptic în autoutilitară, s-au constatat neconcordanţe între materialul lemnos prevăzut în avizul de însoţire aferent, emis la aceeaşi dată, ora 04:04 şi materialul lemnos existent, în fapt, în autoutilitară, fapt pentru care s-a procedat la conducerea autoutilitarei la Depozitului Dragoşa, în vederea cubării şi inventarierii materialului lemnos de către şeful de depozit, ocazie cu care, în urma cubării, s-a constatat faptul că autoutilitara deţinea un volum total de 9,54 metri cubi cherestea răşinoase, iar dintre aceştia, în documentaţia aferentă transportului, fuseseră incluşi doar 5,22 metri cubi, motiv pentru care, date fiind neconcordanţele constatate, s-a procedat la confiscarea restului de 4, 32 metri cubi cherestea răşinoase, în valoare de 3758,40 lei.

Concomitent, s-a procedat la sancţionarea contravenţională a transportatorului, persoană persoană juridică, care a efectuat transportul materialului lemnos, în temeiul art. 19, alin.1, lit.b) din Legea 171/2010M, cu amendă în valoare de 5000 lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava