Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliţiştii suceveni au început cercetările în vederea identificării autorilor unui furt de scule dintr-o casă în construcţie. În cursul zilei de sâmbătă, un bărbat de 51 de ani, din Suceava a sesizat poliția despre faptul că în perioada 20 decembrie 2014 – 17 ianuarie 2015, persoane necunoscute i-au sustras mai multe scule electrice și metalice dintr-o locuință situată pe raza comunei Șcheia.
Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că la sfârşitul anului trecut, bărbatul a depozitat mai multe scule pe care le folosea la construcţii într-un imobil situat în comuna Șcheia, aflat în stadiul de finisaje, având schele pe exterior şi uși și ferestre doar la parter.
Folosindu-se de schelă, autorii furtului au intrat în imobil și au sustras bunurile, valoarea prejudiciului fiind estimată la aproximativ 5.000 de euro.
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava