MOPAN Suceava

Comunicat:

Vineri, 11.12.2015, Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Ioan Nechifor, a luat parte la desfăşurarea celui mai mare eveniment de educaţie din istorie intitulat „Hour of Code” (Ora de Programare) în Consiliul Judeţean Suceava.
Oricine poate organiza un eveniment „Hour of Code” cu scopul atragerii a zeci de milioane de persoane care să încerce o oră de programare în perioada 7 – 13 decembrie. Activitatea reprezintă introducerea în programare creată special cu scopul de a arata că oricine, indiferent de vârstă și de cunoștințe poate învăța măcar bazele programării.

Cătălin Ioan Nechifor a declarat că susţine proiectul „Hour of Code” deoarece programarea se numără printre lucrurile importante datorită numărului mare de schimb de date. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a parcurs cu succes tutorialele „Hour of Code” obţinând astfel o diplomă care atestă faptul că a asimilat informaţiile necesare pentru a realiza un program de bază.

„Hour of Code” este o iniţiativă internațională a Computer Science Education Week [csedweek.org] şi Code.org [code.org] pentru a iniția milioane de studenţi/elevi în tehnologia computerelor și în programare cu ajutorul unei ore globale de programare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava