Concert pascal
MOPAN Suceava

Hugh Hefner a fost înmormântat, sâmbătă, în cadrul unei ceremonii discrete la care au participat doar cei patru copii ai săi, văduva şi câţiva membri apropiaţi ai personalului.

Hugh Hefner îşi va petrece eternitatea lângă Marilyn Monroe, după ce, în 1992, el a cumpărat cripta din imediata apropiere a locului unde a fost depus trupul neînsufleţit al celei care a fost prima femeie ce a apărut pe coperta revistei Playboy, în 1953, potrivit sursei citate.

Familia i-a respectat una dintre ultimele dorinţe ale lui Hefner, care a fost înmormântat purtând faimoasele sale pijamale din satin, jacheta pentru fumat, cravata, pălăria de căpitan şi pipa.

Fondatorul Playboy, care a murit pe 30 septembrie la vârsta de 91 de ani din cauze naturale, a cumpărat locul de veci, din Westwood Village Memorial Park din Los Angeles, în 1992 cu 75.000 de dolari.

Hugh a mărturisit într-un interviu din 2000 că cel care i-a sugerat să cumpere cripta de lângă cea a celebrei Marilyn Monroe a fost bunul său prieten Jay Leno. „Jay Leno mi-a spus că, dacă am degând să cheltuiesc o sumă atât de mare de bani, ar trebui să îmi iau, mai bine, cripta de desupra ei. Dar pentru mine, faptul că vreau să fiu înmormântat acolo, este mai degrabă ceva poetic. Acel cimitir are şi alte semnificaţii pentru mine. Prieteni precum Buddy Rich şi Mel Torme sunt înmormântaţi aolo. La fel şi Dorothy Stratten.”, a spus la acea vreme Hugh Hefner, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava