Concert pascal
MOPAN Suceava

Hugh Jackman ajută un prieten supraponderal să se antreneze pentru un maraton. Faimosul ‘Wolverine’ – cunoscut pentru fizicul bine lucrat – l-a provocat pe starul de radio și TV, Gus Worland, să participe la un maraton care va avea loc în noiembrie în New York, după ce a devenit îngrojorat din cauza faptului că australianul a pus cam multe kilograme în plus, potrivit contactmusic.com. Gus – care cântărea aproximativ 140 de kilograme înainte de a începe antrenamentul – filmează întreg procesul de slăbire pentru un documentar.

Deasemenea, primește o mulțime de ponturi de la prietenii lui faimoși, pe care îi cunoaște din timpul școlii. „Jako [Hugh Jackman] și eu vorbim foarte mult și, după cum mă așteptam, sfaturile sale sunt foarte sincere. Este mândru de mine, dar nu este îngrijorat că-i voi fura rolul – Wolverine. Am foarte mult de lucru, dar sunt pe drumul cel bun.”, a spus Gus Worland pentru Daily Mail Asutralia, potrivit sursei citate.

În documentar, Gus va putea fi văzut supus unor serii diferite de provocări în fiecare episod, iar în final alergând la maraton.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava