Concert pascal
MOPAN Suceava

Hugh Jackman spune că este mai ușor să-și întâmpine fanii, care vor autografe, cu un zâmbet deoarece atunci când este nepoliticos cu aceștia își petrece întreaga zi îngrijorat de comportamentul său, potrivit contactmusic.com.

Actorul, în vârstă de 47 de ani – care a fost numit cel mai agreabil bărbat de la Hollywood – a recunoscut că este mai ușor să fie binevoitor cu fanii fiindcă atunci când este ofensiv îl cuprinde un sentiment de vinovăție.

El a declarat: ˝Cred că au existat momente în care am fost mai concis cu oamenii. Apoi, în minutul următor, mi-am zis în minte: ´De ce ai făcut asta? Acea persoană nu voia decât o fotografie…´ sau orice altceva. Apoi mă preocupă o perioadă. Este mult mai greu pentru mine. Este mai ușor să fiu politicos, să privesc oamenii în ochi și să le strâng mâna decât să fiu inabordabil. Probabil acest lucru se datorează educației pe care am primit-o.˝

Hugh – care face parte din distribuția filmului ´Pan´ în prezent – cumpără mereu bilete loto pentru colegii săi și pentru membrii echipei, atunci când lucrează la o peliculă, în ziua de vineri și a dezvăluit că încearcă să trateze pe toată lumea în mod egal pe platoul de filmare. Acest lucru se datorează faptului că a ajuns celebru relativ târziu în cariera sa și de foarte multe ori a fost tratat cu dispreț, mai scrie sursa citată.

Starul a explicat pentru The Guardian: ˝Nu am avut niciun fel de putere în această industrie până când am ajuns la vârsta de aproximativ 30 de ani și am avut multe locuri de muncă în care eram la baza lanțului trofic. Așadar eu am ajuns să respect întotdeauna oamenii care arată că le pasă de activitatea mea și care apreciază ceea ce fac. Încerc să nu uit niciodată asta.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava