Concert pascal
MOPAN Suceava

Hugh Jackman a fost învățat încă de când era un copil, de către părinții lui, Christopher și Grace Jackman, că ‘un bărbat adevărat nu plânge’, potrivit contactmusic.com. Actorul în vârstă de 44 de ani s-a născut și a crescut în Sydney, Australia.

Hugh a declarat pentru revista Cosmopolitan, conform sursei citate: ”Pentru că am crescut în Australia, opinia mea despre ceea ce înseamnă să fii bărbat înseamnă să nu-ți arăți sentimentele. Un bărbat adevărat nu plânge. Tatăl meu este englezul clasic – care nu își arată emoțiile – chiar dacă în ultimii 10 ani a plâns la fiecare reuniune de familie.”

Chiar dacă ‘The Wolverine’ a fost crescut în acest mod, el insistă că nu are nicio problemă în a arăta ceea ce simte, pentru că doar un bărbat adevărat poate să plângă și să-și exprime sentimentele. Faimosul actor – care este căsătorit cu actrița Deborra-Lee Furness, 57, cu care are doi copii – spune că l-a inspirat foarte tare modul deschis în care se comportă bărbații italieni.

”Pentru a fi un bărbat adevărat, trebuie să fii tu. Este bine să-ți exprimi sentimentele. După ce am vizitat Italia, mi-am dat seama că prefer modul în care se comportă ei. Acolo, nu e nimic ciudat dacă un bărbat arată ce simte; ei pot fi sensibili, dar în același timp foarte masculini.”, a mai spus starul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava