MOPAN Suceava

Hulk Hogan crede că pandemia de coronavirus este un semn de la Dumnezeu și că „nu avem nevoie de un vaccin”

Celebrul wrestler și actor Hulk Hogan crede că pandemia de coronavirus este un mesaj de la Dumnezeu și că, din acest motiv, omenirea „nu are nevoie de un vaccin”.

Cel mai mare wrestler din istorie a scris pe pagina sa de Instagram, potrivit contactmusic.com: „Poate că nu avem nevoie de un vaccin. Poate că avem nevoie să ne folosim de acest timp petrecut în izolare, departe de lucrurile lumești, pentru a renaște din punct de vedere personal, pentru a ne concentra asupra SINGURULUI lucru de pe lume care contează. Isus.”

Starul de 66 de ani susține că omenirea a început să venereze idoli falși – referindu-se la sportivi, actori și muzicieni – și că Dumnezeu a adus acest virus pentru a schimba atitudinea oamenilor.

Imaginându-și ce ar spune Dumnezeu, Hulk – pe numele său real Terry Bollea – a adăugat, conform aceleiași surse: „Vreți să adorați sportivi. Voi închide stadioanele. Vreți să adorați muzicieni, voi închide spațiile destinate acestor adunări. Vreți să adorați actori, voi închide teatrele. Vreți să adorați banii. Voi ‘închide’ economia și voi face ca supermarketurile să nu mai facă față. Nu vreți să mergeți la biserică pentru a mă adora pe Mine, voi face în așa fel încât să nu puteți merge la biserică deloc. Dacă oamenii mei vor deveni mai buni, se vor ruga și mă vor căuta, întorcându-se de pe căile întunecate pe care au pornit, atunci eu îi voi asculta, le voi ierta păcatele și le voi vindeca pământul.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava