MOPAN Suceava

O minoră de 14 ani care se afla la volanul unei maşini a intrat cu aceasta în peretele unui magazin. Potrivit unui comunicat de presă, în seara zilei de vineri, Postul de poliţie Brodina a fost sesizat despre faptul că pe DJ 209 G din localitate un autoturism a intrat în coliziune cu peretele unui magazin.
Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în jurul orei 19.30, un tânăr de 19 ani din comuna Brodina i-a dat maşina unei minore de 14 ani pentru a o conduce. În timp ce aceasta conducea autoturismul pe DJ 209 G, pe raza comunei Brodina, a încercat să-l parcheze în faţa unui magazin, însă din cauza neatenţiei a intrat în coliziune cu peretele imobilului, pe care l-a distrus. Minora a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal faţă de minora de 14 ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: „conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis de conducere” şi ”distrugere din culpă’’ şi faţă de tânărul de 19 ani sub aspectul săvârşirii infracţiunii de: „încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu deţine permis de conducere”.

I-a dat maşina unei minore de 14 ani iar aceasta a intrat cu ea în peretele unui magazin, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava