• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Stim cu totii cat de atenti trebuie sa fim atunci candiesim in oras sau cand parasim locuinta si avem asupra noastra lucruri de valoare. Ei bine, Karen, o tanara de 27 de ani din Michigan nu a acordat foarte multa atentie acestor lucruri, iar intr-o seara de vineri, in timp ce se intorcea de la film, alaturi de cateva dintre prietenele ei, un barbat i-a apucat poseta si i-a tras-o din mana, trecand in fuga pe langa grupul de fete.

Karen nu a avut timp sa observe foarte bine semnalmentele individului, insa ce nu stia acesta era faptul ca din cele 3 fete aflate in grup, a reusit sa apuce tocmaiposeta unei tinere politiste.

Acesta a luat-o la fuga, iar Karen nu a putut sa se angajeze in urmarirea lui, insa cu ajutorul uneia dintre prietenele sale a sunat imediat la politie si a pus pe urmele tanarului un echipaj de politie, oferind indicatii cu privire la tiparul de imbracaminte ce o purta individul si directia in care s-a indreptat.

Bineinteles ca in acea seara nu s-a reusit absolut nimic, insa a doua zi de dimineata, Karen s-a trezit cu o mare surpriza. Iata ce a gasit aceasta in usa casei.

Ce a gasit tanara a doua zi dimineata pe clanta usii?

A doua zi dimineata, imediat ce Karen a iesit din locuinta sa, urmand sa se duca la serviciu, a gasit pe clanta usii poseta agatata, alaturi de o scrisoare a barbatului in care acesta explica faptul ca a facut cea mai mare greseala din viata lui si ca ii pare rau.

Cu toate ca scrisoarea nu era semnata, ne dam cu totii seama de senzatia individului cand a deschis poseta si a vazutlegitimatia de politista a tinerei, alaturi de actele de identitate ale acesteia si de celelalte obiecte.

Karen a declarat autoritatilor ca toate lucrurile erau in geanta si nimic nu pare sa fi disparut. Insa aceasta este determinata sa afle cine a comis acea fapta si sa infaptuiasca dreptatea, conform legii.

Aceasta spera ca in baza testarilor grafologice si a amprentelor de pe poseta sa poata identifica faptasul si sa ii incheie un dosar penal, acesta urmand a fi acuzat pentru fapta comisa.

Tanara recunoaste ca s-a simtit amuzata atunci cand a descoperit poseta, alaturi de scrisoarea in care individul ii cerea iertare. Pur si simplu nu a nimerit persoana care trebuie, considera Karen si declara ca a avut parte de intalnirea cu cel mai ghinionist hot de buzunare din Michigan. Insa faptul ca s-a simtit amuzata nu o impiedica sa isi faca meseria si sa il prinda pe faptas, declara aceasta pentru Michigan Live News.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava