Concert pascal
MOPAN Suceava

O bătrână a fost furată de suma de 600 de lei prin metoda „şmen”. Vineri la amiază, Poliţia Suceava a fost sesizată prin „112” despre faptul că P. Marghioala, de 76 ani, din comuna Forăști, a fost victima infracțiunii de furt prejudiciul fiind de 600 lei.
Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că în cursul zilei de vineri, în jurul orei 11.30, la locuința victimei s-au prezentat doi bărbați care se deplasau cu o autoutilitară și au întrebat-o dacă are nuci de vânzare.
Partea vătămate a cântărit cantitatea de 115 kilograme de nuci, iar persoanele necunoscute i-au oferit părții vătămate suma de 920 lei.
La plecare, unul dintre cei doi bărbați i-a cerut părții vătămate să-i restituie suma de bani pentru a o mai număra încă o dată, iar prin metoda „șmen” a sustras din teancul de bani suma de 600 lei, restituind părții vătămate suma de 320 lei, după care s-au urcat în autoutilitară și au plecat.
La scurt timp, bătrâna a numărat din nou suma de bani pe care a primit-o și a constatat că are doar 320 lei, fiindu-i sustrasă suma de 600 lei.
Cercetările continuă, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.
„Luna decembrie este cunoscută şi ca luna cumpărăturilor, cetăţenii fiind dispuşi să achiziţioneze diverse produse la preţuri cât mai mici. De multe ori, însă, actele de comerţ ambulant şi tranzacţiile care par a aduce un câştig substanţial, se dovedesc a fi afaceri cât se poate de păguboase”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava