Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliţiştii au început verificările pentru identificarea autorilor unui furt de bijuterii în valoare de aproximativ 1.500 de euro. În după amiaza zilei de vineri, Toma D., de 61 de ani, din comuna Dorna Candrenilor, a anunţat prin 112 că că persoane necunoscute au pătruns în interiorul locuinței sale de unde au furat mai multe bijuterii din aur în valoare de 7.000 lei.

Poliţiştii din Vatra Dornei care s-au deplasat la faţa locului au stabilit faptul că partea vătămată în jurul orei 09.30 a plecat în Vatra Dornei pentru un tratament balnear lăsând ușa de la balconul de la parter deschisă pentru aerisire. Când s-a întors la domiciliu, în jurul orei 15.00, a constatat lipsa unor bijuterii din aur pe care le avea în sertarul de la noptiera din dormitor.

Din investigațiile efectuate a rezultat că pe timpul cât partea vătămată a plecată, în jurul orei  12.30 – 13.00, lângă locuința sa a fost parcată o mașină înmatriculată în străinătate, în care se aflau patru persoane, două femei și doi bărbați.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat” pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava