MOPAN Suceava

Polițiștii din Gura Humorului au început cercetările în vederea identificării persoanelor care i-au furat unei femei un card bancar. În cursul zilei de sâmbătă, V. Doina, de 58 ani, din Gura Humorului a reclamat fapctul că i-a fost furat cardul dintr-o poșetă, în cont având suma de 3500 lei.

Din cercetări, polițiști au stabilit că în data de 7 mai 2013, femeia și-a lăsat în locuință, într-un dormitor, poșeta în care avea două carduri bancare și codurile acestora scrise pe o foaie.

Ulterior, în cursul zilei de sâmbătă, atunci când a verificat interiorul poșetei a constatat faptul că a dispărut unul din cele două carduri, precum și foaia cu codurile PIN.

După primele verificări la faţa locului și din discuțiile purtate telefonic cu reprezentanții unității bancare s-a constatat faptul că în două zile au fost efectuate operațiuni de retragere numerar, fiind extrasă suma totală de 3500 lei de pe cardul furat.

Femeia a declarat că ea personal nu a efectuat nici o operațiune de extragere de pe acest card.

Cercetările continuă pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

“Poliţiştii recomandă cetăţenilor să nu înscrie codurile PIN ale instrumentelor electronice de plată pe suprafaţa card-urilor bancare sau pe bilete de hârtie care să fie păstrate în imediata apropiere a acestora, astfel de practici facilitând extragerea facilă a sumelor de bani în cazul unui furt”, se arată într-un comunicat al Poliției Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava