• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un bărbat de 42 de ani din Suceava a sunat vineri dimineaţa la Poliţie pentru a sesiza faptul persoane necunoscute i-au sustras autoturismul parcat pe Calea Unirii din localitate și care a fost lăsat descuiat şi cu cheia în contact. În urma investigaţiilor efectuate de polițiști s-a reuşit identificarea autoturismului, care a fost găsit abandonat pe DJ 208 D, pe raza localităţii Hânţeşti, fără a prezenta avarii.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt pentru identificarea autorilor și recuperarea cheii de contact, sustrasă din autoturism. Pentru prevenirea unor astfel de evenimente poliţiştii le recomandă cetăţenilor ca la coborârea din autoturism sa nu lase cheile in contact indiferent de durata pentru care părăsesc autoturismul şi să asigurare autoturismele prin încuierea uşilor. „Autorii unor astfel de infracţiuni vor profita de fiecare clipă de neatenţie pe care o manifestaţi. Prezentând mai mult interes în asigurarea autoturismelor şi în protecţia bunurilor ce le deţineţi, vă scuteşte de neplăceri” se precizează într-un comunicat al Poliţiei Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava