MOPAN Suceava

Doi tineri din Fălticeni sunt cercetaţi de poliţişti după ce au furat un telefon şi un portofel dintr-o maşină. Vineri, în jurul orei 14.10, Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată de o femeie de 36 de ani, din comuna Boroaia, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras un telefon mobil şi portmoneul cu bani și alte bunuri din autoturismul parcat pe strada Mihai Eminescu din municipiul Fălticeni.
În urma activităților întreprinse de polițiști, la o casă de amanet situată pe bulevardul Revoluţiei au fost identificaţi, în flagrant, un tânăr de 19 ani şi un minor de 17 ani, ambii din Fălticeni, care încercau să comercializeze telefonul mobil ce aparține persoanei vătămate.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, după ce au sustras bunurile, cei doi tineri au cheltuit banii, după care au aruncat portofelul cu documente și au încercat să vândă telefonul mobil pentru a face rost de bani.
Telefonul mobil, estimat la suma de 600 lei, a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava