• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Doi tineri din Fălticeni sunt cercetaţi de poliţişti după ce au furat un telefon şi un portofel dintr-o maşină. Vineri, în jurul orei 14.10, Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată de o femeie de 36 de ani, din comuna Boroaia, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras un telefon mobil şi portmoneul cu bani și alte bunuri din autoturismul parcat pe strada Mihai Eminescu din municipiul Fălticeni.
În urma activităților întreprinse de polițiști, la o casă de amanet situată pe bulevardul Revoluţiei au fost identificaţi, în flagrant, un tânăr de 19 ani şi un minor de 17 ani, ambii din Fălticeni, care încercau să comercializeze telefonul mobil ce aparține persoanei vătămate.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, după ce au sustras bunurile, cei doi tineri au cheltuit banii, după care au aruncat portofelul cu documente și au încercat să vândă telefonul mobil pentru a face rost de bani.
Telefonul mobil, estimat la suma de 600 lei, a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava