MOPAN Suceava

Need Tour, tour operator cu renume în Turcia s-a lansat pe piața de turism din România și a prezentat în fața a 300 de parteneri noutățile și planurile sale în cadrul evenimentului de lansare ce a avut loc între 15 și 17 decembrie, la Poiana Brașov. Înglobând servicii complete, prompte și de calitate, cu o abordare complexă și o expertiză turistică dovedită, Need Tour România își propune să ducă experiența călătoriei la un alt nivel.  

De-a lungul timpului, Need Tour a transformat călătoriile în experiențe unice, personalizate pentru dorințele fiecărui client, oferind pachete exclusiviste și corporate dar și produse pentru segmentul mid-level, cu ajutorul unei echipe de profesioniști cu peste 10 ani de experiență în turismul din zona balcanică. Compania estimează că, în 2018, peste 12.000 de clienți vor ajunge în Turcia prin patru curse charter, ce vor decola săptămânal din București, Cluj, Oradea și Suceava, și peste 3.000 cu pachete individuale, beneficiind, astfel, de ofertele companiei, specializată în incoming în Antalya, Kusadasi, Bodrum și Marmaris.

Need Tour România oferă pachete și produse de lux, adaptate pentru nevoile turiștilor săi, dar și pachete pentru familii și, pentru că siguranța și confortul fiecărui client primează, acestea includ toate asigurările necesare călătoriilor. Mai mult, pentru a veni în întâmpinarea pieței, agenția își propune ca din 2018 toate pachetele sale să includă o asigurare împotriva insolvenței.

“Lucrăm cu oameni și, mai ales, pentru oameni, dorind sa le asiguram vacanța de vis pe care și-o doresc și pe care o merită. Din acest motiv, facem tot posibilul ca, de fiecare dată, clienții noștri să se simtă relaxați și în siguranță când călătoresc. Alături de o companie internațională de asigurări ne dorim ca, din 2018, toate pachetele pe care le punem la dispoziția partenerilor noștri să poată include o soluție de asigurare de tip INSO, care să protejeze fiecare pachet împotriva insolvenței. Ne propunem și facem toate demersurile care țin de noi pentru a găsi o modalitate de a oferi agenției revânzătoare partenere și clientului final acoperire în caz de insolvență/faliment.”, povestește Aytac Acikgoz, co-fondator si Director Departament Dezvoltare, Need Tour România.

Need Tour România a organizat între 15 – 17 decembrie Gala de lansare Need Tour la Poiana Brașov unde au participat peste 300 de parteneri – agenții de turism, lanțuri hoteliere internaționale din destinațiilele de vacanță din Turcia (Rixos Hotels, Alvadonna Hotels, Bellis Deluxe Antalya, Ela Quality Resort) și companii aeriene, printre care Tarom, Corendon, Atlas, dar și invitați ai Camerei de Comerț și Industrie a României și cei ai Camerei de Comerț Internaționale.

Vom avea în permanență și vom oferi partenerilor oferte speciale. În Antalya avem o relație foarte bună și un parteneriat direct, extrem de valoros și solid cu hotelurile, așadar în fiecare săptămână vom avea cu anumite hoteluri oferte de tip best rate guarantee. Pentru 2018, credem că destinația preferată a Românilor va fi Belek, care oferă condiții excepționale atât pentru segmentul luxury, cât și pentru familii”, spune Mihaela Crăciun, General Manager Need Tour România.

Așa că, în timp ce majoritatea dintre noi se pregătesc pentru sărbătorile de iarnă, profesioniștii se vor asigura că turiștii români vor avea de unde alege când își fac planurile pentru vara lui 2018.

I Need Tour, cel mai nou tour operator, s-a lansat în România și va avea un charter către Turcia din Suceava, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava