MOPAN Suceava

Utilizarea capsulelor de cafea are multe avantaje și dezavantaje. În ziua de astăzi, capsulele de cafea devin din ce în ce mai populare. În cele din urmă, acest lucru se datorează ușurinței de utilizare pe care o oferă și a multiplelor aparate de cafea care apar acum pe piață, cum ar fi NESCAFÉ Dolce Gusto cu capsule.

În acest articol, veți afla despre avantajele și dezavantajele consumului de cafea din capsule. Mai Până la sfârșitul acestei lecturi încântătoare, veți avea tot ce trebuie să știți despre capsulele de cafea.

Ce sunt capsulele de cafea?

În lumea cafelei, capsulele de cafea sunt divizorii, dar sunt foarte la modă. Unii oameni se bucură de ei, iar alții consideră că sunt un dezavantaj pentru arta de barista. Acest lucru este parțial exact din cauza utilizării mai frecvente a capsulelor de cafea. Confortul este un cuvânt important aici, în legătură cu popularitatea capsulelor de cafea. Mai ales când aparatele de cafea au devenit sinonime cu utilizarea casnică. Îi încurajează pe oamenii normali să aleagă orice aromă de capsule de cafea doresc. În cele din urmă, prin simpla apăsare a unui buton, putem obține gustul cafelei pe care îl iubim.

Acesta este unul dintre cele mai mari beneficii ale utilizării capsulelor de cafea. Mai mult, același lucru a determinat cafenelele și restaurantele să le adopte și ele. A avea un gust consistent de cafea pentru clientelă îi transformă în clienți fideli și recurenti.

În cele din urmă, există argumente pro și contra în utilizarea capsulelor de cafea. Acesta este motivul pentru care este important să cunoașteți diferitele tipuri de capsule. Fiecare tip variază în aplicația sa.

Frumusețea acestor obiecte este că sunt pachete mici de cafea pre-măcinată. Cu ele, puteți turna o singură ceașcă de cafea, la un moment dat. Acest lucru se face cu tot conținutul dintr-un filtru de hârtie. Sunt foarte ușoare, deci nu trebuie să cântăriți boabele sau să reglați filtrele.

Capsulele de cafea sunt ideale pentru o singură utilizare. După ce terminați cu ele, este ușor să le aruncați și să le reciclați. De fapt, există mai multe tipuri diferite de capsule de cafea. Acestea variază de la capsulele moi foarte obișnuite la capsule espresso.

 

Înainte de a vă decide sa beti cafea din capsule de cafea, luați în considerare distincțiile dintre fiecare tip de capsule. Unele produse nu sunt compatibile între ele.

Tipuri de capsule de cafea

Iată detaliile esențiale de știut:

Capsule moi

Pentru aparatele de cafea nepresurizate, capsulele moi de cafea sunt ideale. Capsulele moi sunt compacte, iar ambalajul se potrivește ușor. Acest lucru este ideal pentru un astfel de aparat, astfel încât interiorul suporturilor pentru capsule să ofere o extracție mai mare prin picurare.

Capsulele moi au dimensiuni care variază de la 55 la 70 mm. Cu toate acestea, există și alte dimensiuni mai puțin frecvente. Cantitatea de cafea măcinată pe care o puteți găsi în interiorul unei capsule de cafea moale este cuprinsă între 8,2 și 12 grame.

Sunt foarte frecvente, deoarece capsulele de cafea oferă mai puține deșeuri de ambalaje. De asemenea, oferă o aromă mai puternică și o extracție mai bună a cafelei.

Acestea fiind spuse, există mai puține moduri de a prepara pur și simplu cafeaua. În plus, există mai puține variante de arome, amestecuri sau opțiuni de prăjire. De asemenea, sunt greu de găsit în magazinele alimentare.

Capsule dure

Capsulele dure folosesc etichete de espresso sub presiune sau capsule E.S.E. (Easy Serve Espresso). Capsulele espresso sunt mai tari și mai ferme, spre deosebire de capsulele de picurare. Prin urmare, acestea se pot potrivi în siguranță în vasul sistemului dvs. Nu este nevoie să vă faceți griji de măcinare și tamponare a espresso-ului, datorită cafelei care este deja pre-măcinată.

Capsulele E.S.E. au o singură dimensiune, care este de 44 mm. În plus, pot cântări între 7 (simplă) și 14 grame (dublă). Vin chiar și ambalate separat pentru a menține fiecare capsule proaspătă.

Capsulele tari vă permit să vă faceți espresso mai rapid și să oferiți un gust mai fiabil. Cu toate acestea, mai mulți utilizatori se îndoiesc consistența capsulelor E.S.E.. Ei susțin că nu sunt la fel de bune ca un espresso măcinat.

Iată care sunt avantajele și dezavantajele utilizării capsulelor de cafea, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava