Concert pascal
MOPAN Suceava

Bagajele sunt pregătite pentru nouă perechi de vedete care zilele acestea vor pleca spre India şi Sri Lanka la filmările noului sezon Asia Express. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu, coregrafa Cocuţa, Ana Morodan și Anca Sigartău sunt printre concurenţii cu care Antena 1 a purtat negocieri intense şi cărora le-a oferit onorarii fabuloase, notează click.ro.

La fel ca și în primul sezon, fiecare pereche va avea la dispoziție un euro pe zi și va trebui să își folosească toate atuurile pentru a găsi cazare, mâncare și transport în două țări cu o cultură complet diferită de tot ce au cunoscut până acum. Bianca Drăgușanu și sora ei, Oana, Ruby și iubitul ei, Adrian, Jojo și Paul Ipate, CRBL și Oase, prietenul lui cel mai bun, Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani, Șerban Copoț și Cosmin Seleși, Ana Morodan și Adrian Teleșpan, Cocuța și Bogdan Boantă, Anca Sigartău și fiul ei, Sofian Abaab sunt cele 9 perechi care au acceptat provocarea „Asia Express” și urmează să intre în competiția ce le poate aduce 30.000 de Euro și titlul de câștigători ai celui mai tare show de aventură din România, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/iata-care-sunt-oficail-cele-9-perechi-cooptate-la-asia-express-2

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava