MOPAN Suceava

Cornel Galeş a încetat din viaţă duminică, la doar 56 de ani, în urma unui tragic accident de maşină produs în Spania. Ca un blestem, acesta s-a stins din viaţă la doi ani şi jumătate de la decesul solistei de muzică populară Ileana Ciuculete. Tragedia nu a impresionat-o însă pe prima lui nevastă, Nela Pintoiu, care a suferit enorm când el a părăsit-o pe ea, dar şi pe fiica lor, Claudia, de dragul Ilenei, potrivit click.ro.

Contactată de reporterii Click!, după decesul bărbatului, femeia a declarat: ”Noi am divorţat de peste 27 ani şi nu am mai păstrat legătura. Nu l-a interesat niciodată soarta fiicei lui. Mai mult, a vorbit foarte urât despre noi. Vă rog să nu mă mai deranjaţi. Mulţumesc”. Reporterii Click! au aflat că Nela Pintoiu are un CV impresionant: a fost expert la Şcoala superioară de Aviaţie, a absolvit Liceul ”Ion Creangă” din Bucureşti şi a studiat Aeronave la Institutul Politehnic.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-iata-familia-secreta-lui-cornel-gales-sotia-parasita-pentru-ileana

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava