Cornel Galeş a încetat din viaţă duminică, la doar 56 de ani, în urma unui tragic accident de maşină produs în Spania. Ca un blestem, acesta s-a stins din viaţă la doi ani şi jumătate de la decesul solistei de muzică populară Ileana Ciuculete. Tragedia nu a impresionat-o însă pe prima lui nevastă, Nela Pintoiu, care a suferit enorm când el a părăsit-o pe ea, dar şi pe fiica lor, Claudia, de dragul Ilenei, potrivit click.ro.

Contactată de reporterii Click!, după decesul bărbatului, femeia a declarat: ”Noi am divorţat de peste 27 ani şi nu am mai păstrat legătura. Nu l-a interesat niciodată soarta fiicei lui. Mai mult, a vorbit foarte urât despre noi. Vă rog să nu mă mai deranjaţi. Mulţumesc”. Reporterii Click! au aflat că Nela Pintoiu are un CV impresionant: a fost expert la Şcoala superioară de Aviaţie, a absolvit Liceul ”Ion Creangă” din Bucureşti şi a studiat Aeronave la Institutul Politehnic.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-iata-familia-secreta-lui-cornel-gales-sotia-parasita-pentru-ileana

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava