Concert pascal
MOPAN Suceava

Îndrăgita actriță Lia Bugnar (51 de ani) s-a încumetat să participe la un reality-show cunoscut, „Asia Express”, difuzat la Antena 1, deși ea colabora cu o altă televiziune de succes, Pro TV, pentru serialul „Vlad”, unde scrie scenariu. Zilele trecute, ea a răbufnit pe Facebook, povestind lucruri mai puțin știute despre acel reality-show, notează click.ro.

Puțini știu că Lia Bugnar, deși participa la „Asia Express”, lucra și pentru rivalii de la PRO TV, fiind scenaristă la serialul „Vlad”. Antena 1 știa însă acest lucru, că Lia scrie scenariul alături de iubitul ei, Anghel Damian, actor și el în serialul de la PRO TV.

Mulți știau acest lucru, că actrița era în barca postului de televiziune rival și că făcea astfel parte din două proiecte diferite, de la televiziuni diferite. Chiar Anghel Damian a povestit acest lucru, în plus, numele Liei apare pe generic. Se pare că s-a repetat povestea din sezonul doi al emisiunii „Asia Express”, când Adrian Teleșpan, concurent în show-ul de la Antena 1, scria scenariul serialului „Triplusec”, de la Pro TV.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/iata-motivul-pentru-care-lia-bugnar-fost-taiata-la-montaj-la-asia-express

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava