MOPAN Suceava

Toată lumea se întreabă de ce au noroc în viață starurile de la Hollywood și nu numai! Puțină lume știe că majoritatea vedetelor sunt superstițioase și au cu ele diferite obiecte care le poartă noroc. Și judecând după averile lor, amuletele vedetelor sunt cu adevărat puternice. Click! îți prezintă obiectele norocoase ale starurilor.

Actorul irlandez Colin Farrell, care a împlinit la 6 decembrie vârsta de 44 de ani, a recunoscut că în prima zi de filmare la un nou film poată aceeași pereche de boxeri pe care o are dinainte de 2000. Conform starului de 1,78 metri înălțime, pe banda elastică scrie ”norocul irlandezului”, potrivit sursei citate.

Cameron Diaz, în vârstă de 48 de ani și 1,78 metri înălțime a recunoscut că are un lănțișor de aur Jack Vartanian, care are o potcoavă de cal. Actrița care e măritată din 2015 cu Benji Madden și au o fetiță de 11 luni împreună, e nume Raddix susține că nu e o fire ”superstițioasă”.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/iata-obiectele-care-le-poarta-noroc-celebritatilor-si-unele-dintre-ele-sunt

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava