MOPAN Suceava

A doua ediție a INTERNATIONAL BUSINESS FORUM – IBF va fi organizată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat în data de 5 septembrie 2019, la Palatul Parlamentului. Conferința IBF se adresează antreprenorilor români care vor să-și internaționalizeze afacerile și doresc să identifice oportunități de dezvoltare pe noi piețe.

Dezvoltarea companiilor românești, consolidarea relațiilor comerciale cu parteneri străini, expansiunea pe piețele din întreaga lume și extinderea investițiilor în economia românească sunt principalele obiective ale MMACA în zona diplomației comerciale și a susținerii mediului de afaceri.

La eveniment vor participa reprezentanți ai mediului de afaceri autohton, ai Corpului Diplomatic (ambasadori și consilieri economici acreditați la București), precum și consilierii economici ai României din străinătate, oficiali guvernamentali, reprezentanți ai asociațiilor profesionale, patronatelor și ai camerelor de comerț.

Participanții, români și străini, vor avea posibilitatea de a afla particularitățile diverselor piețe de desfacere, facilitățile fiscale, detalii despre pachetul legislativ din țările de origine, în scopul identificării viitorilor parteneri de business, pentru crearea de noi afaceri sau dezvoltarea celor deja existente.

Totodată, reprezentanțele diplomatice de la București vor avea posibilitatea să organizeze standuri de țară pe toată durata evenimentului.

La ediția IBF 2019, domeniile de discuție din cadrul panelurilor vor fi: mentoring pentru start-up, internaționalizarea IMM-urilor, comerț exterior, e-commerce, e-guvernare, IT&C și R&D, banking, smart city și mobilitate urbană, fonduri europene 2014-2020/2021-2027 și produse românești pe piețe internaționale.

Prin organizarea acestui eveniment atât în sesiune plenară, cât și în paneluri specifice, MMACA devine one-stop-shop între reprezentanții companiilor românești și investitorii străini, având ca principală țintă dezvoltarea capacității de export și investițiile mediului de afaceri românesc pe piețele externe.

Informații complete și înscrierea pentru participare se pot găsi accesând link-ul: https://www.ibfromania.ro/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava