MOPAN Suceava

Ne aflăm deja la jumătatea primăverii, mai este puțin până la Paște și ar trebui să ne gândim de pe acum ce le va aduce Iepurașul celor dragi. Suntem norocoși că trăim în era digitalizării și nu mai trebuie să ne deplasăm neapărat în magazine și centre comerciale pentru a face cumpărături. Ne putem așeza confortabil pe canapea, pe un fotoliu, sau pe divanul din fața ferestrei, cu o cafea sau un ceai lângă noi și putem comanda online tot ce ne dorim.

Dacă încă te gândești ce cadouri simbolice, utile, care să aducă zâmbetul de buze ai putea să le pregătești de Iepuraș iubitei sau iubitului, celor din familie, prietenilor sau colegilor tăi, echipa ANSWEAR a pregătit o listă cu idei în acord cu tendințele din fashion din acest an.

Încălțăminte

Contrar aparențelor, cele mai la modă modele din acest sezon pot fi oricum, dar nu plictisitoare. Poți alege cizme ușoare din piele sau lăcuite – neapărat cu vârful pătrat și toc victorian, pantofi cu toc geometric, sandale cu o panglică interesantă, curele subțiri sau lănțișoare decorative din metal.

Mocasinii din acest sezon impresionează cu o talpă masivă, în timp ce adidașii sunt din ce în ce mai simpli, precum celebrele modele retro din anii 80 și 90. Sunt ideali atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Genți

Cele mai frumoase modele de genți sunt cele din materiale textile sau coșulețele, decorate cu lanțuri și cu texturi în relief sau matlasate, pe care le găsești și pe ANSWEAR.ro.

La foarte mare căutare sunt și formele trapezoidale și gentile tip shopper bag XXL – toate acestea fiind scăldate în culori suculente, ca de bomboane.

Pentru bărbații care își doresc să rămână în tendințe, borseta este o alegere grozavă.În această primăvară, se poartă nu numai în jurul taliei, ci și nonșalant pe umăr.

Umbrele

Umbrela este un accesoriu ideal pentru a pune în valoare ținuta vestimentară. Se poate asorta în funcțile de culorile hainelor sau poate fi un model asemănător cu cel de pe eșarfa de la gât.

Ochelari de soare

Și cum după fiecare ploaie iese soarele, să vorbim despre ochelarii de soare. Formele lentilelor care se vor purta în acest sezon sunt cele migdalate, pătrate și rotunde de inspirație retro. Pe ANSWEAR.ro găsești o multitudine de modele de la diferite branduri.

Bijuterii

Secretele unei ținute de succes se măsoară în detalii. Pe lângă încălțăminte, genți, pălării și ochelari de soare, bijuteriile joacă un rol deosebit de important.

Surpriza acestui sezon sunt scoicile! Se pare că dorul de vară este foarte mare anul acesta, întrucât marile case de modă pun accentul deja pe accesoriile din scoici.

Pentru persoane mai conservatoare și elegante, bijuteriile delicate și subtile sunt cadouri ideale.

Curele

Un detaliu important este cureaua: jeanșii și fustele primesc un upgrade instant alături de acest accesoriu. Cele mai purtate în acest sezon sunt curelele cu cataramă expresivă, abstractă.

Ceasuri

Nu în ultimul rând, o ținută completă este dacă adaugi și un ceas la mână, chiar dacă folosim mai des telefonul pentru a verifica ora.

Huse de telefon

 Apropo de telefon, o husă în ton cu primăvara este un cadou potrivit. Husa telefonului a devenit un accesoriu fashion, de mult timp nu mai are doar caracter practic. Pe ANSWEAR.ro găsești modele foarte drăguțe!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava