• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Episcopia Basarabiei de Sud şi Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni, instituție subordonată Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, au semnat un Protocol de colaborare în vederea organizării de activităţi, evenimente culturale, educaţionale şi derularea de programe stabilite de comun acord.

Vineri, 07 iunie 2019, la Consulatul General al României de la Cahul, în prezența doamnei consul general- Anca Corfu, delegația IEH, condusă de directorul general Eugen Tiberiu Popescu, s-a întâlnit cu IPS Veniamin, Episcopul Basarabiei de Sud, și au discutat despre oportunitatea  de a demara împreună acțiuni în comunitățile istorice românești.

Obiectul protocolului se referă la cooperarea interinstituțională și susținerea reciprocă în activitățile educaționale, de cercetare, culturale și spiritual, destinate românilor din comunitățile istorice, de interes pentru ambii parteneri, pentru menținerea, exprimarea și promovarea identității românești.

Prin acest acord, care a intrat în vigoare din 10 iunie 2019, IEH va primi sprijin din partea Episcopiei Basarabiei de Sud pentru implementarea unor proiecte menționate în Planul de activități pentru anul 2019 al Institutului „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni, precum și în elaborarea propunerilor de programe și proiecte pentru anul 2020, destinate românilor din comunitățile românești.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava