Concert pascal
MOPAN Suceava

Fostul solist de la Akcent, actual membru al trupei Two, a tot încercat să devină om de afaceri. După rateurile cu cocheta cafenea, dar şi cu ghereta din parcuri, Sorin Brotnei şi-a investit ultimele economii într-o clinică de transplant de păr, informează click.ro.

Sorin Brotnei (35 de ani) a decis că intre în afaceri şi să se asocieze cu doctorul Coray El Dogan, pentru a veni în ajutorul altor vedete pe care părul a început să le cam părăsească: „Am cântat de mai multe ori în Turcia cu trupa Akcent şi eram foarte cunoscuţi. La o clinică de acolo mi-am făcut şi implantul de păr, în 2010. Aşa am decis să mă dedic acestui proiect în care doctorul Coray El Dogan are clinica Ah Med. Am început în 2013 şi doctorul vine lunar ca să consulte pacienţii (n.r.-consultaţiile sunt gratuite) şi apoi intervenţiile se fac în Istanbul. Noi avem sediul în Herăstrău, facem consultaţii regulate, iar eu stabilesc întâlnirile”, a spus Sorin reporterilor Click!.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/ieri-canta-trupa-akcent-azi-si-deschis-clinica-de-transplant-de-par

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava