MOPAN Suceava

Antena 1 lucrează, în mare secret, la un show de aventură, care se filmează, timp de o lună şi jumătate, în Bucegi şi-n Deltă. Printre cei 12 concurenţi, pe care Click! vi-i prezintă, în exclusivitate, se numără şi Vladimir Drăghia. El şi-a mai pus pielea la bătaie, şi în martie, la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV), notează click.ro.

Antena 1 îşi îmbogăţeşte grila de programe, din septembrie, cu o nouă producţie, care îi va ţine pe telespectatori cu sufletul la gură, căci 12 vedete vor fi supuse unor probe de îndemânare, forţă şi chiar de supravieţuire, în munţi şi-n Deltă. Click! a aflat, în exclusivitate, lista completă a artiştilor care au acceptat, pe bani grei (n.r- sume cuprinse între 500-700 de euro pe zi) să intre în Iadul producţiei ”Şerif de România”, prezentată de Dan Negru, conform sursei citate.

Cei 12 curajoşi sunt: CRBL, Giani Kiriţă, Andrei Ştefănescu (Alb Negru), Andrei Duban, Paula Chirilă, Andreea Tonciu, Raluca şi Denisa Tănase (Bambi), Natalia Mateuţ, Ionuţ Atodiresei (Pitbull), Rona Hartner şi…surpriză, Vladimir Drăghia, un client mai vechi al reality-show-urilor de gen, fiindcă el a mai văzut moartea cu ochii şi-n junglă, în luna martie, la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV).

Citește articolul complet EXCLUSIV pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/ieri-jungla-azi-soldat-la-serif-de-romania-vladimir-draghia-isi-risca-iar-viata

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava