Concert pascal
MOPAN Suceava

Servitori la dispoziție, șofer, grădinar, bodyguard, stiliști care roiau în jurul ei. Așa era viața Monicăi Gabor la Izvorani, în timpul căsniciei cu Irinel Columbeanu. Acum, în vila din Malibu, SUA, în care își împarte viața cu iubitul chinez Mr. Pink, Moni este de nerecunoscut. Muncește zi lumină și are cumul de funcții. Face de toate și nu se plânge: ba chiar se laudă, notează click.ro.

În vila din Malibu, SUA, care i-a devenit casă de mai bine de 7 ani, Monica are cumul de funcții: este logodnică, este mamă vitregă pentru micuțul Anthony, fiul iubitului ei, este grădinăreasă, bucătăreasă, se ocupă exemplar de casă, de ordine, de curățenie, iar sarcinile ei nu iau sfârșit nici în afara locuinței.

Monica nu șomează în SUA, ci merge și la serviciu, e adevărat, cu o limuzină Rolls Royce Wraith, în valoare de 300.000 de dolari, primită cadou de la logodnicul ei asiatic, mai scrie aceeași sursă.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ieri-scorpie-la-izvorani-azi-mielusel-vila-lui-mr-pink-ce-face-monica-gabor-de

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava