Concert pascal
MOPAN Suceava

Rapperița Iggy Azalea își dorește la nunta sa, potrivit presei de peste ocean, „20 de cai albi acoperiți cu bijuterii”. Vedeta în vârstă de 25 de ani este logodită cu basketbalistul Nick Young. Cei doi au stabilit data nunții, însă nu au făcut-o publică. Însă, au ieșit la iveală câteva detalii despre cum merge planificarea evenimentului și se pare că nu e totul chiar roz, Iggy având câteva idei fixe care nu sunt tocmai pe placul viitorul ei soț, potrivit contactmusic.com.

O sursă apropiată celor doi a declarat pentru revista britanică Heat, conform sursei citate: „Insistă să facă nu una ci două nunți. Vrea una în Australia, acolo de unde este ea, și încă una în orașul natal al lui Nick, Los Angeles. De asemenea, își dorește 20 de cai albi acoperiți cu bijuterii și artificii de 100.000 de dolari la ambele petreceri.”

Deși mai sunt cazuri în care cuplurile decid să organizeze două nunți atunci când provin din locuri diferite, de obicei unul dintre evenimente este mai mic. Se pare că nu și Iggy își dorește acest lucru. „Insistă să aibă peste 250 de invitați la fiecare ceremonie și, de asemenea, ar vrea să meargă de două ori în luna de miere – o dată în Fiji și o dată în Hawaii. Nota de plată se apropie de 500.000 de dolari.”, a mai adăugat aceeași sursă.

Nick a declarat într-un interviu recent că organizarea nunții s-a tranformat într-un coșmar, sportivul spunând că nu înțelege de ce se mai obosește să-și dea cu părerea, din moment ce orice ar alege, merg mereu pe varianta lui Iggy.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava