MOPAN Suceava

Iggy Pop a lansat o piesă nouă, ‘Dirty Little Virus’, care face referire la Covid-19. Inspirația pentru cântec i-a venit după ce a observat impactul uriaș pe care l-a avut noul coronavirus asupra vieților tuturor, notează contactmusic.com.

Starul în vârstă de 73 de ani începe melodia cu versul „Covid-19 este pe scenă”.

Într-un videoclip postat pe YouTube, Iggy Pop explică, potrivit sursei citate: „Am fost inspirat să scriu versuri sincere, directe, nu ceva foarte emoțional sau pătrunzător – mai mult în stilul jurnalistic. Cine, ce, când, unde. Am sărit peste ‘de ce’, pentru că lucrurile devin prea complicate, în schimb am scris despre cum mă simt eu în legătură cu asta. (Pandemia) a fost o piedică pentru mine, A fost acel lucru foarte important care mi s-a întâmplat în viață, dar și în viața celorlați oameni – și asta persistă de aproape un an. Dacă s-ar da titlul de ‘Personalitatea anului’, virusul ar câștiga această distincție. Așadar, am scris aceste versuri.”

Alte versuri din piesa ‘Dirty Little Virus’ sunt: „Băieţii şi fetele nu pot opri lumea lor/ Bunicul a murit/ l-am primit în schimb pe Trump”, sau „ea are doar 19 ani, dar poate să te ucidă”, ori „micul virus murdar doarme în noi/ au dispărut zilele de salariu/ au dispărut zilele de joacă”.

Iggy Pop a scris acest cântec împreună cu muzicianul american Leron Thomas, care cântă la trompetă şi a asigurat aranjamentele, în timp ce Ari Tetiel este la chitară şi bas.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava