Concert pascal
MOPAN Suceava

Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din Cipru. Plecat hotărât să pună mâna pe premiul de 50.000 €, pentru a-şi mai plăti din datorii, Octavian Strunilă a părăsit prematur concursul. Ckick! l-a surprins luni (7 martie), prin Bucureşti, asta în timp ce marţi seară (8 martie) a putut fi văzut la PRO TV, emisiunea fiind înregistrată.

Click! a aflat că Tavi Strunilă a părăsit competiţia la începutul săptămânii trecute şi, ţinând cont că cei 12 fermieri au decolat spre Cipru pe 18 ianuarie, rezultă că eroul nostru a stat acolo vreo 6 săptămâni. Cu un onorariu de aproximativ 1.500 de euro pe săptămână, Strunilă s-a ales astfel cu suma de 9.000 de euro, mult prea puţin pentru câte ar fi avut el de făcut cu banii. În 2013, banca l-a executat silit pentru un credit de 75.000 de euro, aşa că apartamentul lui cu două camere, din cartierul Vitan, a fost scos la licitaţie. Rămas fără casă, Strunilă s-a mai pricopsit şi cu un alt proces: Asociaţia de Proprietari de la apartamentul cu bucluc l-a dat în judecată pentru neplata întreţinerii, restanţele fiind de aproape 1.000 de lei. Pus la zid de toată lumea, Octavian şi-a deschis sufletul pentru Click!

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/il-vedeti-la-ferma-vedetelor-cipru-dar-el-se-plimba-prin-bucuresti

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava