MOPAN Suceava

În perioada 9-11 iunie un număr de 20 de polițiști au fost angrenați în acțiuni de verificare la trei societăți comerciale având ca obiect de activitate debitarea, transportul, depozitarea și prelucrarea materialului lemnos.

Astfel, în cadrul planului de acţiune Scutul Pădurii, in perioada menționată echipe de control constituite din lucrători de poliţie din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi specialişti din cadrul Gărzii Forestiere Suceava, au desfăşurat acţiuni de verificare a unor agenţi economici din judeţul Suceava, care desfăşoară activitate legată de exploatarea, transportul, debitarea şi comercializarea materialului lemnos.

Acţiunea a vizat agenţii economici de pe raza judeţului Suceava despre care se deţineau date că săvârşesc ilegalităţi în domeniul achiziţiilor, prelucrării şi comercializării materialului lemnos cu scopul de a se sustrage de la plata taxelor şi impozitelor datorate statului.

În cadrul acțiunilor au fost verificate 3 societăţi comerciale, fiind aplicate pentru neregulile constatate 7 sancțiuni contravenționale la Legea 171/2010 în valoare totală de 17000 lei.
De asemenea, s-a procedat la confiscarea a 46,12 mc lemn material lemnos ( cherestea rășinoase, lemn rotund rășinoase) în valoare totală de 15.782 lei.

Poliţiştii atrag atenţia asupra respectării legislaţiei în domeniul silvic, acţiuni şi controale în vederea celor care comit delicte silvice urmând a fi desfăşurate şi în perioada următoare în vederea identificării şi tragerii la răspundere a celor care încalcă normele în vigoare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava