Concert pascal
MOPAN Suceava

Ilie Năstase (76 de ani) a avut parte de un scandal de zile mari cu Ciprian Marica (36 de ani) la finalul anului trecut, după ce a lansat o serie de acuzații dure potrivit cărora a vrut să îi fure baza sportivă. Fostul tenismen declara, la momentul respectiv, că Marica încearcă să îl elimine de la conducerea fundației care poartă numele lui, notează click.ro.

Ciprian Marica și Ilie Năstase au avut parte de un adevărat circ, mai ales mediatic! S-a ajuns la cuvinte dure, s-au înjosit unul pe celălalt și mai apoi au decis să respecte legea și au depus inclusiv plângeri în instanță. Cu toate acestea, se pare că apele s-au liniștit între cei doi foști sportivi și, ca după orice furtună, a ieșit soarele pe strada lor.

„Cu maturitate vă transmitem gândurile noastre comune, ca manifestare a faptului că, în urma pașilor făcuți și cu ajutorul celor din jurul nostru, toate neînțelegerile și disputele care au fost între noi au încetat. S-au spus cuvinte grele, nedrepte, care au afectat imaginea noastră și a familiilor noastre. Dar avem întotdeauna puterea să recunoaștem și să încercăm să reparăm lucrurile.”, a scris Ilie Năstase, pe contul său de Facebook, potrivit sursei citate.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ilie-nastase-impacare-istorica-ce-spune-acum-2182038.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava