Concert pascal
MOPAN Suceava

Colegiul Director Judeţean al PNL Suceava a votat sâmbătă pentru excluderea din partid a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Ilie Niţă. Pentru excludere au votat 171 dintre membrii CDJ al PNL Suceava, şi doar cinci au votat împotrivă. Prin votul exprimat astăzi, Colegiul Director Judeţean al PNL Suceava a luat act de decizia de joi din Biroul Politic Judeţean al liberalilor suceveni, când aproape cu majoritate de voturi s-a decis sancţionarea lui Ilie Niţă cu excluderea din partid pentru încălcarea statutului PNL, prin declaraţiile defăimătoare pe care le-a făcut în presă la adresa partidului şi conducerii acestuia, precum şi pentru că nu a respectat deciziile partidului.
Decizia finală cu privire la excluderea lui Ilie Niţă din PNL Suceava s-a făcut în lipsa acestuia, în condiţiile în care vicepreşedintele Consiliului Judeţean nu a participat la şedinţa de astăzi a Colegiului Director.
Odată cu excluderea din partid Ilie Niţă îşi va pierde şi calitatea de consilier judeţeană şi automat şi funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

Ilie Niţă a fost exclus din PNL Suceava, 9.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava