Liberalul Ilie Niţă va concura împotriva deputatului PDL, Ioan Bălan, în colegiul pentru Camera Deputaţilor nr. 2 Suceava. Ioan Bălan deţine în momentul de faţă postul de deputat în acest colegiu. Potrivit unor surse liberale, Ilie Niţă a reuşit să câştige competiţia internă din cadrul PNL Suceava pentru candidatura în colegiul nr. 2 Suceava. El l-a avut ca şi contracandidat pe fost democrat liberal Marius Boghian.
PNL Suceava îi va avea candidaţi pentru Camera Deputaţilor pe liderul liberalilor suceveni, Alexandru Băişanu, în colegiul Suceava 1, pe Raul Rotaru în colegiul Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc, şi pe deputaţii Dumitru Pardău şi Mircea Irimescu în colegiile Vatra Dornei, respectiv Rădăuţi. De asemenea, pentru colegiul de senat Rădăuţi – Siret cele mai mari şanse le are actualul senator Tiberiu Prodan. Cu toate acestea, candidatura în acest colegiu este vizată şi de fostul deputat de Suceava, Mihai Sandu Capră.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
  • http://www.ilnita.ro Hornul de la Grădiniță…

    Și cu hornul de la Grădiniță cum rămâne ? Îl aduce în campanie ?… PRM-ul îl așteaptă cu brațele deschise înapoi, pentru alegerile următoare la primărie. Are garantat 1%. Succes PNL…

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava