• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Liberalul Ilie Niţă va concura împotriva deputatului PDL, Ioan Bălan, în colegiul pentru Camera Deputaţilor nr. 2 Suceava. Ioan Bălan deţine în momentul de faţă postul de deputat în acest colegiu. Potrivit unor surse liberale, Ilie Niţă a reuşit să câştige competiţia internă din cadrul PNL Suceava pentru candidatura în colegiul nr. 2 Suceava. El l-a avut ca şi contracandidat pe fost democrat liberal Marius Boghian.
PNL Suceava îi va avea candidaţi pentru Camera Deputaţilor pe liderul liberalilor suceveni, Alexandru Băişanu, în colegiul Suceava 1, pe Raul Rotaru în colegiul Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc, şi pe deputaţii Dumitru Pardău şi Mircea Irimescu în colegiile Vatra Dornei, respectiv Rădăuţi. De asemenea, pentru colegiul de senat Rădăuţi – Siret cele mai mari şanse le are actualul senator Tiberiu Prodan. Cu toate acestea, candidatura în acest colegiu este vizată şi de fostul deputat de Suceava, Mihai Sandu Capră.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava