Concert pascal
MOPAN Suceava

Consilierii judeţeni ai PNL cer prin vocea liderului lor, Ilie Vasile, implicarea imediată a preşedintelui PSD al Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, în finalizarea proiectelor demarate de predecesorul său Gheorghe Flutur. Ilie Vasile a amintit în primul rând de modernizarea aeroportului de la Salcea şi de implementarea sistemului de management integrat al deşeurilor. Liderul liberal a arătat că depozitul ecologic de la Moara trebuia pus în funcţiune în decembrie 2014 subliniind că fiecare zi de întârziere aduce pierderi primăriilor din judeţ care sunt nevoite să transporte deşeurile în alte locaţii cu cheltuieli suplimentare.

În legătură cu aeroportul de la Salcea, Ilie Vasile a declarat că proiectul de modernizare a fost primul din ţară care a fost depus la Ministerul Transporturilor de către el personal termenul iniţial de finalizare asumat de actuala administraţie judeţeană, 30 noiembrie 2014, nefiind însă respectat. „Ni s-a fixat un  nou termen 30 martie 2015 care de asemenea nu a fost respectat. Constatând tărăgănarea acestor proiecte grupul de consilieri PNL a convocat ședință extraordinară a Consiliului Județean în 2 aprilie 2015. Promisiune președintelui CJ a fost următoarea: groapa de gunoi de la Moara cel târziu la 1 septembrie va fi funcțională iar la aeroport de la 1 august 2015 se repun cursele Tarom şi citez cu o frecvenţă zilnică astfel: plecare din Suceava la ora 5.55 plecare din București la ora 21.45. Din nou sunt promisiuni neonorate. Dar iată că pe 25 octombrie se sfinţeşte aeroportul iar pe 12 noiembrie va sosi prima cursă Tarom la Suceava.  Dar a doua cursă când va sosi? Care este frecvența curselor Tarom care vor sosi la Suceava în această perioadă de timp? Nu spune nimeni nimic deşi ministrul transporturilor a venit la Suceava tocmai pentru a  vedea aeroportul şi a vedea funcționarea lui”, a declarat Ilie Vasile. Ilie Vasile a menţionat că aeroportul de la Salcea nu are toate autorizaţiile de la Autoritatea Aeronautică Română pentru a funcţiona amintind de autorizaţiile pentru pistă, sistemul de balizaj şi pentru turnul de control. Totodată, a spus liderul liberal, sistemul ILS de aducere a aeronavelor la sol încă nu a fost montat. Ilie Vasile a cerut celor care în perioada următoare vor tăia panglici pentru inaugurarea unor investiţii demarate de liberali să fie corecţi şi eleganţi şi să amintească acest lucru.

Ilie Vasile îi cere lui Cătălin Nechifor să se implice imediat în finalizarea proiectelor demarate de predecesorul său, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava