Concert pascal
MOPAN Suceava

Doi ani de zile a sperat că o va lua de nevastă, însă nu a fost așa! Ilinca Vandici (35 de ani) a rămas cu traume după relația cu fotbalistul Ciprian Marica (35 de ani). L-a acuzat ințial că ar fi înșelat-o cu Bianca Drăgușanu, însă acum Ilinca a dezvăluit adevăratul motiv care a dus la despărțirea de fotbalistul pe care-l vedea tatăl copiilor ei, notează click.ro.

Ilinca Vandici s-a despărțit cu scandal de Ciprian Marica, în 2011, după doi ani de relație, în care prezentatoarea tv a tot sperat că fotbalistul o va lua de nevastă. În realitate însă, Marica nu făcea decât să se eschiveze și să atenteze chiar la alte dive din showbiz precum Bianca Drăgușanu sau Adelina Pestrițu. La momentul despărțirii, Ilinca Vandici a ieșit public și a făcut o criză de nervi, acuzându-l pe Marica de infidelitate. Acum, după ce s-a așezat la casa ei și a devenit mamă, Ilinca a spus care a fost adevăratul motiv al despărțirii de fotbalistul cu renume de mare cuceritor. “În relația de doi ani care am avut-o cu Marica, eu îmi doream să fie al meu, să mă vadă, să mă accepte și să mă arate lumii. Dar el nu mă arăta lumii! Am avut cu Ciprian o relație super frumoasă, doar că erau anumite puncte în care lucrurile nu se mai combinau. El vedea lucrurile altfel. El nu era pe direcția mea. Eu voiam copii, să mă căsătoresc! El nu voia! Și nici nu era cazul, pentru că, practic, eram niște copii”, a povestit Ilinca Vandici, într-un interviu acordat lui Mihai Ghiță, la Kanal D, potrivit sursei citate.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ilinca-vandici-tot-adevarul-despre-relatia-cu-ciprian-marica-el-nu-voia-sa-ma-arate

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava