Concert pascal
MOPAN Suceava

Ilinca Vandici (34 de ani) s-a întors cu bine din vacanța pe care a petrecut-o în Zanzibar (Tanzania, Adrica), alături de soțul ei și de grupul pe prieteni cu care a plecat, printre care și artiștii Mira și Matteo. Câte teste Covid-19 a trebuit să facă prezentatoarea emisiunii “Bravo, ai stil!” (Kanal D) pentru această vacanță exotică, cum a descoperit acolo că nu îi mai vin hainele din bagaj și ce spune despre relația cu soțul ei, Vandici a dat din casă pentru Click!

  • Click!: Ilinca, cum ai reacționat la aflarea veștii că vi s-a anulat zborul din Zanzibar?

În prima fază ne-am panicat, pentru că aveam doar frânturi de informații, nu știam ce s-a întâmplat, care era cauza. Ne-am gândit ce ne facem, unde mergem, unde ne cazăm, pentru că eram cu bagajele după noi și după o zi întreagă de stat la o clinică pentru a efectua testarea necesară pentru Covid. Ne-am agitat puțin, dar ne-am liniștit. Dar ne-am gândit că așa a fost să fie, ne-am mai bucurat de încă o zi de vacanță, de stat la soare. Am aflat înainte de a ajunge la aeroport. Am păstrat în permanență legătură cu agenția de turism. Ei ne-au anunțat când eram pe drum. Aveam bagajele făcute, îmbrăcăți de frig ca să ne întoarcem în țară.

  • Ce te-a deranjat cel mai mult în perioada pandemie? Ce restricții ai avut din partea soțului? Ai cheltuit mulți bani pe shoppingul online?

A fost o situație grea pentru fiecare dintre noi, dar m-am adaptat extrem de rapid la ceea ce se întâmplă. M-a deranjat panica cu care trăiam în fiecare zi. Eram în permanentă alertă, gândindu-mă la ce e mai rău. În rest, în viață, nu mă deranjează nimic. O iau așa cum este, cu bune și rele, ne adaptăm, ne asumăm și încercăm să trăim așa cum știm mai bine. Nici eu, nici Andrei nu ne impunem restricții. În general nu exagerez, nu fac risipă. Nici înainte nu cheltuiam foarte mult, acum de când este Zian în viața noastră cu atât mai puțin. Mă gândesc mereu la el, la viitorul lui și sunt extrem de practică și precaută.

Citește INTERVIUL complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/interviu-ilinca-vandici-totul-despre-aventura-din-zanzibar-15-intrebari-si

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava