• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, vrea să extindă iluminatul public pe străzile noi care s-au construit în ultimii ani. Lungu a declarat miercuri într-o conferinţă de presă că în Suceava s-au amenajat în mandatele sale 74 de noi străzi iar multe dintre ele nu beneficiază încă de iluminat public. În jur de 30 de străzi, a spus primarul, sunt în proprietate privată, iar pentru a fi dotate cu utilităţi, inclusiv cu sistem de iluminat, trebuie să fie donate Primăriei. ”Am finalizat extinderea iluminatului public pe strada Jupiter în zona Cartodrom iar acum avem documentația la zi și vom da ordin de începere a lucrărilor pe strada Bistriței. Sunt foarte multe solicitări în special din zona Aleea Dumbrăvii străzile Fagului, Socului. De asemenea pe Dealul Mănăstirii sunt străduțe noi care nu sunt date în proprietate la Primări”, a spus Lungu.
Ion Lungu a făcut un apel în special la cei care locuiesc în cartierul Lanişte unde sunt cele mai multe străzi fără iluminat public să vină la primărie şi să clarifice situaţia astfel încât municipalitatea să demareze urgent investiţiile.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava