MOPAN Suceava

Cei mici reușesc să ne uimească în fiecare zi cu imaginația și ideile lor năzdrăvane. La Iulius Mall Suceava, îmbinăm utilul cu plăcutul în cadrul atelierelor de creație, care au devenit o tradiție atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Specialiștii îi așteaptă pe copii cu o nouă provocare și în acest weekend.

Micii artiști trebuie să se exprime liber, în culorile lor preferate, în modelele cele mai autentice, într-un mediu vesel. Vino împreună cu cel mic la atelierele de creație din Iulius Mall Suceava, unde își va face prieteni noi și va putea să își pună în valoare îndemânarea și imaginația! Sâmbătă, 13 martie 2021, zona Kids din Iulius Mall Suceava devine o lume a copiilor, unde fiecare va arăta cât este de talentat când vine vorba de lipit, decupat, colorat sau pictat.

Pregătiți cu bună dispoziție, energie și idei fantastice cei mici vor decora împreună cu specialiștii de la Creative&Deco o pușculiță. Prima grupă va începe de la ora 14.00, iar cea de-a doua de la ora 15.00. Materialele sunt oferite de Iulius Mall, iar „operele de artă” pot fi luate acasă de cei mici. Accesul la atelierele de creație este gratuit, iar intrarea se face pe bază de invitație, care poate fi obținută de la Centrul Info. Numărul de participanți este limitat pentru a se menține distanțarea fizică.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava