Centura ocolitoare a municipiului Rădăuți va fi dată în folosinţă vineri, 20 noiembrie la eveniment fiind așteptați premierul Ludovic Orban și ministrul transporturilor, Lucian Bode. Prezentăm în premieră un film aerian cu această investiție extrem importantă pentru zonă explicațiile fiind date de președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur.

Lucrările la această investiție complexă  sunt finalizate, Gheorghe Flutur anunțând încă de săptămâna trecută că urmează să aibă loc deschiderea acestei șosele de centură. Lucrările au costat aproape  20 de milioane de euro. Centura municipiului Rădăuți are 16,5 kilometri proiectul incluzând şi construcţia a şapte sensuri giratorii, şapte poduri şi două pasaje. „Ne bucură faptul că firma care a realizat lucrările a ţinut un ritm susţinut și ne prinde sfârşitul de an cu centura finalizată. Este un câştig uriaş pentru Rădăuţi şi pentru toată zona din jurul Rădăuţiului. Asta înseamnă dezvoltare economică”, a declarat Gheorghe Flutur săptămâna trecută după o vizită pe șentierul șoselei de centură a municipiului Rădăuți.

Imagini aeriene spectaculoase cu centura ocolitoare a municipiului Rădăuți care va fi inaugurată, vineri, 20 noiembrie (FOTO, VIDEO), 7.0 out of 10 based on 10 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (10 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava