• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Denis Ștefan nu este doar unul dintre cei mai sexy actori de telenovele de la noi. Puțini știu, dar fostul concurent de la ”Ferma vedetelor” este pasionat de cai. Să nu vă mirați, așadar, dacă-l veți vedea călărind cu naturalețe în cel mai recent videoclip al solistei Ellie White.

“Ardo este unul dintre caii mei şi am filmat împreună. Mai am un cal, UMA, care este de fapt, o iapă pe care am salvat-o de la sacrificare, pentru că era necălăribilă, şi pe care am recuperat-o comportamental. Iar acum caut sponsor ca s-o antrenez pentru participarea la cel mai tare concurs de dresaj western din Germania. Ne antrenăm pentru acest proiect şi aş vrea ca lucrurile să iasă cum trebuie”, a povestit actorul pentru Click!

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/imblanzitorul-de-cai-ce-face-denis-stefan-dupa-ferma-vedetelor

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava